Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Driv för liv i kliv!

Ge oss nå´t vackert att tänka på
vi som i motvind gå
Vissa saker hägrar ju
men där är vi inte ännu...

Ge oss nå´t gott att längta till
när orken inte vill
Vi vill ju inte stå still...

Ge oss lite medgång då
vi som på livet hoppas
så vi uppåt toppas
och aldrig trycks ner
eller stoppas...




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-11-11 14:05



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Fin visa som borde tonsättas.
2015-11-12

  Lars Hedlin
JA livet är fullt av hopp
2015-11-12

    Dan Myrbeck
Hoppas våra texter här
kan vara plusitiva
upplevelser!
2015-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt