Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det står ju: Gratis!

En ärlig man uti Närke
klagade först på detta märke
lurar en direkt
är det inte väl fräckt
ta något betalt för fri-märke




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-11-12 17:15



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Kul :-)
/kram
2015-11-13

  Eva Langrath VIP
Härlig nu kan jag lägga mig med ett leende på läpparna.
2015-11-12

    Dan Myrbeck
Klart motsägelsefullt!
Ger även posttraumatisk stress.
2015-11-12

  M.Eta
Den var bra!
2015-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt