Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av rörelsen kan man få fart

Det var verkligt fina dar
men jag minns ej var vi var
min blick, den hade ju på dig
min vän stannat kvar...

Men nu är saknaden
som ett rop
sen som ett eko skrik
som aldrig
tar sig ur
mina händer...

Du!

De måste ju fyllas med nå´t...

Jo då jag har sått och skördar fått...

Men tomt nu på min lott...
Allt ett minne blott...

Händerna fladdrar till igen...

En tröst ändå att inte allt står still!













Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-13 11:23



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillas mycket!
2015-11-16

    ADI Nehlin
Berörande, tycker om
2015-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt