Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bra tänk av mej va´?

Gråt ut Kära Du
om Du behöver det just nu
för sen kan Du få ett skönt flyt Kära Du!

Eländet tårflytande seglar bort
då Du har gjort kontakten med det kort
för det är ju av en så usel dålig sort!

För det är ju så klart
att just Du ska ha det gott och rart
det tycker jag är absolut rätt
visst är jag smart!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-16 20:56



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Ja, det är du

Ewa-Britt IQ Nilson
2015-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt