Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt livets låt...

Låt livet hända!
Låt det gå sin vända!
Låt det bända bort det spända!
Låt det ta dig med till det okända!
Låt livet för livet dig med och uppåt bara tända!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-17 09:57



Bookmark and Share


  Knoparemoj
Hej,

Låt det hända. Ja,det händer nog ändå. Jag tror att man inte kommer ifrån sitt öde

Ha det gott
Bosse
2016-02-22

  Lars Hedlin
Gillas mycket ;) kram
2015-11-18

    ej medlem längre
Ja, bara tanken på att vilja ha det gott och att vilja älska kan vara den enda väg man behöver!
2015-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt