Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll på så länge du kan...

Din stund på jorden
glöm aldrig de orden
då du har allt än omkring dig här...
Vart än vägen bär
kan du alltid ta dig för något här...

Eller bara se dig om
njuta av den stunden
som om det var första gången
du hit kom... Här är ju så vackert!

Eller bara vara glad att du här finns
göra vad du vill, än mycket hinns
men ett väldigt fort rinner...

Tiden den går
och även klockan går
fastän den bara står...

Men så det inte för människan går
och tiden väntar inte på någon alls
den är ständigt igång på språng...

Ibland har den försprång
något att tänka på
om det är
mycket ogjort...

Tiden är inte som en följetong
som evigt rullar på för en
om och om igen
se den inte så
min vän den har
andra planer för en...













Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-18 20:37



Bookmark and Share


  Maria Sundelius
Livsvisdom E! Tack att du delar med dig!
2015-11-20

    ej medlem längre
Du har så rätt, så rätt!:)
2015-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt