Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pardon!

En iskall tom ursäkt är en ny fadäs.
En sårad helas väl inte, om förorsakaren
bankar på med nästa skräll som kan ge en
ännu värre smäll. Vad den skadade önskar
mest av allt, det är att något ord till fördel
för den sägs, som gör att såret läks!




Övriga genrer (Essä/Recension) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-22 20:57



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
så sant, kloka ord
2015-11-23

  Marita Ohlquist VIP
Bra text att läsa och begrunda!
Manar till eftertanke på det egna jaget.
2015-11-23

    Dan Myrbeck
Så blir det tyvärr ibland. Bra om vi tänker efter före.
2015-11-23

  Lars Hedlin
JA ord kan kännas ibland!
2015-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt