Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå till roten med allt...

Det som av ögat söks
finns kanske inte alls
i bladverkets lysande topp
utan längre ner
för där finns ju något
som heter rötter...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 493 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-11-26 13:18



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
En liknelse till oss människor. Det är ju sällan det där som är utanpå talar om vilka vi är. fint!
2015-12-02

  Den lilla tänkande
Det finns säkert en mening med att vi inte ser
trädens rötter.
Denna dikt fick mig att tänka på min dikt
"Leve småkrypen " , läs gärna. :)
2015-12-02

    Dan Myrbeck
Höga höns når inte ner
till gräsrötterna.
2015-11-26

  Ljusletaren
Detta var bra /kram
2015-11-26

  Lars Hedlin
precis vid dina fötter! :)
2015-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt