Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Storgatan 13, Ödeshög


Öppen Ateljé hos Gebbe Björkman

Välkommen in på söndag 29/11 kl 11-19
till konstnären Gebbe Björkman som har
laddat med nya konstverk, böcker, kort,
brickor m m; gedigna julklappar i
alla prislägen.

Min son och jag var där idag, vi köpte bland
annat boken "Korp" skriven av Göran Bergengren
och illustrerad av Gebbe Björkman
och som har getts ut i år.

Endast ett fåtal av hans alster kom med på fotot
men där finns mycket mer att se...

Och kommer du dit i god tid har Du chans att
få en guidad tur av konstnären själv där han
berättar var och hur hans verk har blivit till!





Övriga genrer (Essä/Recension) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 783 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-11-28 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt