Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min själ är befriad......sköööönt!


I mitt inre...

Mitt inre

Du fanns i mitt inre
i min själ
i min hud

Ja, i hela min kropp
i varenda cell

Men nu vill jag bli fri
nu vill jag bli ren

Från Dig

Efter tio år som icke kvinna
vill jag bli en kvinna igen

Utan Dig

Jag trodde att jag behövde dig
jag hade fel......

Du fanns i mitt inre
Men du finns där inte längre

Aldrig mer......




Fri vers av Yvonne Vigstrand
Läst 488 gånger
Publicerad 2006-04-26 08:53



Bookmark and Share


  Bengt VIP
Friskhet och styrka! Tack för att du delar!
Kram
Bengt
2006-05-03

    Bodil Sandberg
Dina ord känns verkligen såååå bestämda....som ekon mellan varje skriven rad...som stilettklackars ekon...snyggt!!!!
2006-04-28

  Arowana
Gratulerar Yvonne! Jag känner med dig...
2006-04-27

    ej medlem längre
Bra, en text med en stark befrielsekänsla i.

Om du vill kan man göra vissa ändringar
och små förbättringar (?) rent språkligt, vill nämna mina tips;

bli ren´
...där behövs aboslut inte något ´
Eller kanske det är ett misstag...?

Efter tio år som icke kvinna
- där skulle jag personligen skriva ihop två ord:
...som ickekvinna

Men denna gången utan dig
...lite hackig svenska där kanske...hur vore det med:
Med den här gången utan dig
eller:
men nu utan dig...?

Dessutom förstår jag inte riktigt varför du har stor bokstav
i början av varje dag, även där det inte är nån ny mening,
hur vore det med t.ex:

Men nu vill jag bli fri,
nu vill jag bli ren
från dig

Observera
att detta dock endast är sådant jag kom att tänka på,
du behöver naturligtvis inte ändra någonting.
Dessutom får jag en känsla av att det att du fick skriva av dig,
skriva ut detta, är betydligt mer viktigt för dig personligen
just nu, än rent spåkmässiga riktigheter.
2006-04-26

  Helene Månsson
Helt klart en femma! Bra! Kram Helene
2006-04-26

  mb74
bra skrivet,låter som du har gjort något du trivs med?det är du värd:))
2006-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Yvonne Vigstrand
Yvonne Vigstrand