Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har haft lyckan att få medfölja sons familj till sonens svärföräldrar i Arkansas där svärföräldrarna mötte upp. Bild tagen av Daniel Forslund min son. Min sons svärmor till vänster om mig och sen barnbarnen.


I Little Rock

Efter arton timmar med två byten av plan

i Paris och Chicago nådde vi mål uttröttade

och åt en god middag i Little Rock innan

vi fortsatte färden mot Morrilton rena landsbygden

med betande kor och sommar, riktigt varmt...




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 466 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2015-12-16 22:14



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vad härligt det ser ut... :)
2016-06-07

    Dan Myrbeck
Får erkänna att jag aldrig åkt
så långt! Verkar vara en
positiv upplevelse.
2015-12-18

  louisegirl
Så härligt för dig Bibbi <3
Njut!!
2015-12-18

  ResenärGenomLivet
Njut av dina dagar over there...
2015-12-17

  Ess VIP
härligt, glad att du är med dina kära <3
2015-12-17

  Ess VIP
härligt, glad att du är med dina kära <3
2015-12-17

    ej medlem längre
Önskar dig allt vad gott är på din vistelse och hälsar dig välkommen tillbaka när det är så dags.
2015-12-17

  Eva Helene VIP
Så fint att få följa dig på färden!
2015-12-17

    ej medlem längre
Ha det så gott med vila och glädje!
2015-12-17

  Palett
Härligt och tryggt få resa med familjemedlem !
2015-12-17

    ej medlem längre
Ja, kära du, va roligt att du kan medverka och har förbindelse med poeter.se.
Ha det så fint nu å hälsa från oss alla på poeter.se!

PS. Vill fortfarande ha en dikt av dig, du diktar under signatur å det går bra. Dikta gärna om vårt land å vad som timar, eller om något annat! Birger
2015-12-17

  aol
Hälsa alla njut av stunderna over there
2015-12-16

  mare VIP
Härligt Bibbi
nu är du i USA ;)
njut av tiden
och värmen!
Kram!
2015-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP