Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man kan skriva med avsigkt eller inte. Texten är en omarbetning av en text som är privat kritik, i tron att jag skrev kritik som alla kunde se. Med med den här surfplattan och mitt minne (för ord) kan det mesta gå åt skogen.


Paradox på den gode Viktor Rydberg





Midvinterdagen kall och hård
väntan kring gran och gård

snart det vinter skall nog bliva
trösten söker sig snö driva

vart tar alla dessa (offer) vägen
de som syns termometern trägen.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 222 gånger
Publicerad 2016-02-21 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP