Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det sista ordet

Jag väntar på det sista ordet
på avslöjandena, avtäckningen
och undrar vem som ska uttala det

Åh, som jag har förberett mig
jag har samlat på betydelsebärare
letat efter tecken och spår

För att rätt kunna tolka
det sista Ordet
och kunna begripa det stora svaret
på den enda återstående frågan

Till vilken nytta var allt det som skedde?




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-01-18 10:28



Bookmark and Share


  Nanna X
Mystik, avtäckelse, förväntan...
2016-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP