Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är i och för sig en saga. Men få sagor som inte har kläm på verkligheten.


En paradox kan man säga




Vissa rånare måste vara döda innan de blir hjältar,
en del blir det under sin livstid.
Lasse-Maja
Robin Hood
Raskenstam
Bara för att ta några ur högen.
En del barn eller barnbarn till dem
blir skådespelare eller presidenter...
Till dem vi gärna håller om ryggen alltså...




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-08 17:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP