Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är så med ingresser. Det skall helst stå en förklarande del här. Men som jag tänker mig saken. Den som kan läsa kan säkert även något tänka. Själv.


Något litet om arv





Nackdelen med att ärva litet lösöre
eller några kronor,
är att föremålet för själva arvet i sig måste dö också.
Det vill säga inte lever längre.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-05 13:56



Bookmark and Share


  Nanna X
Och då ska han skjutas på en skottkärra fram...
2016-02-05

  SpamPippiL VIP
Bättre ge arvet i förskott. Som död är det svårt att glädjas åt nyttan av arvet.
2016-02-05
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP