Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man kan undra ibland hur folk tänker. Om de alls tänker. Men tråkigt blir livet inte. Omväxlande kan man kalla det. Och man kan undra ibland, tänka att enstaka människor har huvudet illa påskruvat.


I ett häfte...



...om stroke står det att man kan
återuppta sitt beteende kring sex.
Exempelvis kan man
'älska som vanligt'.
Det är åtminstone om man inte är opererad.

Fast det står det inget om.
Däremot skall man helst undvika stress.
Ja, jag undrar förstås
hur man gör då.
För att syssla med sex innebär att man anstränger sig.

Förmodligen ingår att hetsa upp sig
över någon eller någonting.
Hur att hetsa upp sig
utan att uppleva stress torde vara svårt.
Jag trodde upphetsning ingick, på något vis.

Så min första fråga till den som skrivit foldern
är säkert något om hur man 'återupptar' sitt sexliv
utan att känna 'stress'.
Om man är kvinna och ligger ner,
kanske tänker ut sitt veckoschema

medan ens partner gör sin insats
går det kanske bra,
men det (schemaläggningen) kräver väl ändå
någon sorts ansträngning utöver frågan
'Var det på tisdag vi hade tvättstuga'?




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-14 18:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skrattar när du avtäcker den levande verkligheten från den idiotiska kappan av bara halvtänkta ord som ofta rör sig i sådana häften.
2016-02-14
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP