Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kia's Hårstudio i Västerås där också min sonhustru har nagelvård. Bild av den som klippte mig.


Nyklippt.


Jag undrar just

var mina

gråa hår

tagit vägen?


Jag bokade

ingen färgning

måste ha varit

något i sprayen:-)




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 448 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2016-02-23 18:51



Bookmark and Share


  Ess VIP
så fin <3
2016-02-24

    Dan Myrbeck
Hårligt!

Förlåt, ska va Härligt! Vill du ha tillbaka dina gråa hår, så försök
klura ut den här... Den handlar
om hår, men är svår, så det blir
nog på håret...:

https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1723167

2016-02-24

  Poesia VIP
Ljuvligt vardagsdiktat - du får mig att le. Snygg du blev också! <3
2016-02-24

  mike irow
ha...
se...
måntjuv i sprayen:
sluter om håret...
2016-02-24

  Eva Helene VIP
Kanske du kunde klura ut vilken spray det var och berätta för mig! :)
2016-02-24

  Rise Little One
Frissan kan konsten att trolla ;) Snygg klippning!
2016-02-24

  HelenaW
Hoppas att du njöt lika mycket som jag brukar göra hos frissan :) Fin frisyr!
2016-02-24

  walborg
Snyggt
2016-02-23

  Gisela Nordell
skönt med ny klippning, känns alltid fräscht!
2016-02-23

  Jaseph
Härligt att låta någon pyssla om sig ibland. Grattis med nya frisyren!
2016-02-23

  aol
Så härligt Bibbi att vara nyklippt,
2016-02-23

    ej medlem längre
Så härligt att bli nyklippt!
2016-02-23

  Niliboy
Du är fin du Bibbi!
2016-02-23

  louisegirl
Jättefint
2016-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP