Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
rul betyder hög, virravarr el. trassel


rul

Tankarna letar sig fram,
väver ett finmaskigt nät i gråtoner.
Jag biter av tråden
och går ut i staden.
Vilar från förvrängda ordbanor
som kilar genom huvudet i badrummet
när puderborsten är försvunnen
och fötterna ofilade
går jag ut osminkad
och vilar
från mig själv.




Fri vers av Lisapolja
Läst 427 gånger
Publicerad 2006-05-01 00:17



Bookmark and Share


  astranova
jag tycker den är riktigt bra, och dessutom så är jag lite imponerad av hur du lyckades använda ordet 'rul'. :)
2006-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Lisapolja
Lisapolja