Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som när Robert Gustävsson sa att serien var svensk, när originalet kom utifrån. Som uesa eller England.


En god vän till mig...





...har uttryckt sig om saken
om den största bristen som skrönor har
är att de inte är tillräckligt verklighetstrogna.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-27 00:22



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Där fick Du till
det bra uesa...
På tungan skall
man akta, vakta,
alltid nå´n annan
som har alla fakta!
2016-02-27

  ULJO
Ja det gäller ju att ta reda på fakta innan man talar klarspråk.
2016-02-27
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP