Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Många har bokat in sig hos mig

Böckerna tar in oss på direkten
de klär av oss klädedräkten
så man står där helt naken.
Bara boken tycks
alltid vara vaken.
Den har också näsa
för att folk väl läsa
inte för att dem kväsa
men för att ta in
det aldrig nå´n trodde
kunde hända
så vill man va´me´och se
vad som kan ske
är det bara att i böckernas värld
ta sig en vända...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-01 09:06



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Ja, bättre böcker
än bokar!
2016-03-01

  Marita Ohlquist VIP
Böcker är det enda som kan vända oss ryggen utan att det känns negativt!
2016-03-01

  Ljusletaren
Jättebra ordat om böckerna och dess värld. Sanna kompisar ... det har du banne mig rätt i *ler*
/kram
2016-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt