Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

One leg, stand up...

Min man stod alltid på ett ben
när han rakade sig på kvällen sen
och log då så glatt
åt just ett lyckat spratt
ball ans akt, hans allra bästa gren...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-01 12:06



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Haha - je fatt - tres bien!

Sak va nyttigt enligt ett föredrag jag hörde...
2016-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt