Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det har ju dugt innan...

Att vara utbildad
är inte säkert att man
är klokare för det. För när
regler och rutiner i arbetet
inte fungerar trots att de följs så
vidtags ingen åtgärd för att rätta till
det som inte gått rätt. Utan arbetet
fortsätter i samma stil. Jag tror att folk i
sin utbildning hade behövt en påbyggnads-
kurs i ämnet: Sunt förnuft!








Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-02 09:36



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Sunt förnuft, ja vart har det tagit vägen?
Men vill tro att det finns någonstans.

2016-03-03

    Dan Myrbeck
Vanligt sunt förnuft
är inte så vanligt.

säger en för mig okänd, men
klok, författare.
2016-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt