Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behövs nya glasögon...

Att sänka andra
tycks en del se som ett
gott egenlyft för dem själva!
Jag ser inte ett dyft av detta!
De tycks ju istället sitt eget ljus
under skäppan sätta!






Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-02 10:15



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Så sant och bra.
Man vinner aldrig något på att sänka andra.
2016-03-03

    Dan Myrbeck
Tänkvärt..
2016-03-02

  ULJO
Kanonbra undermening med denna
2016-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt