Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjung ut!

Ta bladet från din mun
förgyll min stund mitt rum
låt det falla över mig
det som du har inom dig.

Kom nu, jag har ju all tid
natten lång tills dagen gryr
allt jag ber om är din lid
den som skrevs, hur livet flyr...

Kom sjung den, om flydda da´r
där vår skrivarhydda var
allt jag vill är få veta
orden som sig leta, reta...

Som du sa, allt har sin tid!
Ej mer! Ingen sinnesfrid
för mig! Men kanske för dig...
Så kom, så kom, sjung din lid...

















Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-04 19:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt