Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

barLast

Jag vill nötas mot ett hamnvarv

av

nötas och lossas över långsam tid

vittja strömlinjen

vila mot hamnryggar

 jag ska nöta ickedagarna

de nedläggda

 

om jag ska återuppstå

borde jag stiga

 

jag kanske gör det om jag hittar vingar tidig morgon

 

eller inte

ingen vet vilka vindar som lägger

 

eller vilka båtar som stävar mot det blå

livet har sig så.

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-04 22:17



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
Du förmedlar en stark och fin känsla.
2016-03-05

  aol
Verkligen fint och berörande skaldat här,
2016-03-05

  ULJO
Vilka bilder du målar upp. Fantastiskt bra
2016-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP