Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sinnLigt seren

 

 

 

 

 

 

annalkande

                  som en regnbåge, kanske ett norrsken

 

fukt gör med kroppar det fukt gör

 

och himlen  sitt.

 

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-06 17:57



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
just så

och detta är vackert
2016-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP