Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alTer ego

 

Du kanske tänker att jag skrivet styltigt

att orden blir grå och tunga men

jag formade inte sagorna efter ditt pannben

 

jag lade dem vid mitt att smälta

leta sitt där mina ögon lagt lov

levt, tidrat, talat

 

Jag skrev dem

 

 

 

 

                                                            för mitt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                




Fri vers av Yrre VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-03-14 15:02



Bookmark and Share


  ULJO
Precis. Blir man styrd är man illa ute.
2016-03-15

  Anya VIP
Tänker att diktarjaget skriver för sin egen skull...och jag kan bara hålla med. Bra!
2016-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP