Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kram/ Levnad

 

 

Det ska handlas idag, barnbidragsdag, pensionsdag

fredagsdag

för jag ska vara lycklig då, in och ut ur entreer

och jag ska lockas av reor och pangpang erbjudanden

öppningserbjudanden och nyaste ikas välsvarvade entreplan

med gul linje i gången så att alla jag inte ska gå och vilsa mig omkring, det går ju inte

och sedan ska jag hem och packa upp fredagsdrinken och myset strömmar

som insekter ur påsarna, välfyllda bord dukar sig som ångest

pyramider av lyckligheter och överdådigt färgglada piller

med lustiga små varningstrianglar

 

men jag ville ju bara ha en kram, vart kan man köpa den??? 

 

 

 

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-18 09:06



Bookmark and Share


  Ananas
som insekter ur påsarna, välfyllda bord dukar sig som ångest

pyramider av lyckligheter och överdådigt färgglada piller

med lustiga små varningstrianglar

-wow, vilka formuleringar!
2016-04-10

  själensfrihet
Varmaste kramen till dig
2016-04-01

  ULJO
Kram på dig min vän
2016-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP