Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag finns...................här och nu!


Finns jag?

Finns jag…?

Som om jag inte fanns

Du tittar på mig
men ser mig inte

Du hör mig
men lyssnar inte

Du tar i mig
men jag kan inte känna dig

Allt är avstängt

Som om vi aldrig hade hänt

Ditt kärlekslösa tillstånd
din kyla är det enda jag känner

Din blick är tom
dina ord utan innehåll o mening

Sen ser du på mig som om jag inte fanns

Men jag finns…och nu går jag!




Fri vers av Yvonne Vigstrand
Läst 445 gånger
Publicerad 2006-05-02 11:45



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja det här kan man ju känna igen...kanske inte just nu i tiden..men tider tillbaka...ja precis så här har jag känt!Och det var både kusligt o förnedrande!Starka rader!!!!
2006-05-03

  Teresia Ridell
Mycket starkt o bra !
Ibland gäller det verkligen att anstränga sig för att verkligen känna att man "finns" !
2006-05-02

    Persson
Mycket bra, om Sekunden som förändrar allt...när allt har nått sin gräns. Så uppfattar jag det i alla fall.
Obehagligt, men ändå nödvändigt.
Ibland är "slutet" början, så känns din text i mig.
2006-05-02

  Bengt VIP
Bravo! Från ord till handling, jag avundas Ditt mod!
2006-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Yvonne Vigstrand
Yvonne Vigstrand