Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dansad/levnad

 

 

det vilar en morgon här, önnu mörk mot

   drömmarnas afton

 

ett ljus att öpnnas till, ej en ledsnad

som ett frö med plats att gro

  så vill jag dagligen öppnas

 

till ärlig levnad

  kärlek, hopp och tro

  

 

 

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-21 08:30



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
andas in dina ord
upplever glädje

tack att du är
2016-04-16

  KYREUS of Sweden
Rar ömsinthet
2016-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP