Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett finger till samhället

Arbetsmärknadsåtgärder som leder ingenvart
Utvecklingsersättning som man knappt klarar sig på
Psykofarmatiska piller som tappar effekt
Psykologmöten som inte ger ett skit


"Hur går det med att skaffa körtkort?"
"Hur går det med att skaffa jobb?"
"Ni ungdomar tänker fel och är så jävla lata"



JAG ORKAR FAN SNART INTE MER




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av SvartLjus
Läst 297 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-23 17:36



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
De där förebråelserna kommer så gott som alltid från
a) Moderater
b) Folk som redan har jobb
c) Pensionärer

Kapitalismen är ett vidrigt system där man kalkylerar med en viss procents arbetslöshet.
2016-03-23

  Solstrale VIP
Bra! Det måste fram, bli ändring! Patos- poet döper jag dig till som skriver om orättvisor, solidaritet och vill göra om och ge hopp!
2016-03-23
  > Nästa text
< Föregående

SvartLjus
SvartLjus