Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I Frankrike har de en legion som man inte behöver uppge varför det skall behövas information om vare sig mål eller mening, bara man inte är född i landet och samtidigt inte vet riktigt vad saker går ut på.


En smula resonmang - urspårat



Den här nya luftbron, är det ett brohuvud, måste man vara kunnig i bridge eller räcker det med att ha stått och sett på ett vykort av en bro över Seine, som någon har tagit samtidigt som det gått att se på tavlor och konstiga kufar?

Jag har aldrig sett en akvedukt annat än från bussen och över vägen men jag har slussat över Göta Kanal och en syssling till mig, som bor i Kanada, har varit med om en olycka med cykel på en bro i Australien.

I Alice Springs, i Australien, har de få broar. Det är ju ett gruvsamhälle, hon är läkare där, skriver böcker och kan spela bridge fortfarande. Hennes släkting, i Sverige letade en gång i en månad efter opaler.

I Nya Zeeland finns det inte pingviner annat än på film, Madagaskar, men hon känner en som bor där, hon själv och hennes syster vet några längre ner på gatan som varit i Sydpolen och satt upp gröna tält.

Min granne, som har en fin bil, har prospekterat kring ett ställe och dit gick det en luftbro enligt honom, fast man aldrig såg röken av varken bron eller själva spelet kring den. Men bridge vara han haj på och brukar bjuda sang.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 461 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-19 17:06



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Hmm, blir smått yr och måste klamra mig fast i skärmen medan jag svävar omkring där i luftbron bland alla kast i väderstrÄck som en annan Albatross, jag tror det här med Bridgen har en signifikant betydelse i det hela, ja att det är liksom något man måste kryssa i för att vara med i främlingslegionen, ja för vilka spelar annars Bridge förutom farsan och han din granne och läkaren i Alice Springs (inte att förvilla med någon annan Alice som också försvann i ett hål) alla suspekta typer som bjuder sang sådär, men i alla fall, trevlig läsning, dock med anfall av brist på kompass, pingvinerna alltså, Madagaskar eller Sydpolen. Hmm.
2016-04-29
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP