Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tar kanske dubbelt betalt...

-Vad gör du för att få det att flöda?
-Jag skriver ju var dag! Med en stor möda!
-Vad jag då menar
det fattar du väl Enar...
Hur då få ihop till dagens brödföda?




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-03-31 19:47



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Ja nu ler hela jag. Så finurligt bra.
2016-04-04

  Irene Åberg
Hej.
GENIALT*DEKLAMERAT*
2016-04-03

  Eva Langrath VIP
Underbara du, nu lägger jag mig med ett leende på läpparna.
2016-03-31

  Carola Bouvin
Underbara du! men dina limerickar dom vete katten hur vi klurar :)
2016-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt