Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har inget att säga. Det är därför jag skriver. Hade jag något att säga så skulle jag säga det. Inte skriva det. Jag skulle ropa ut från hustaken att jag är kär, eller i alla fall boxas litet med din axel.


Du älskar mig



Du älskar mig förstås.
Det säger jag till den som slår på mig,
med munnen eller näven.

Du kan inte säga det på vanligt sätt.
Du kan inte visa det på vanligt sätt.
Någon kan ju se det på dig att du gillar mig.

Så du mobbar mig
för att få utlopp för dina känslor.
Men jag ser genom dig,

du är genomskinlig för mig.
Jag ser att det är jobbigt för dig
att älska och visa det.

Så jag säger till dig
när ingen annan ser eller hör.
'Du gör vad du gör för att visa mig din kärlek'.

Skulle du annars göra det?
Den som trycker på en knapp
ser det inte,

vad det får för effekt när bomben faller,
men någon älskar man förstås.
Bara inte det man inte ser.

Skulle man se bomben falla
på sin älskade,
skulle det ju kännas av.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 512 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-02 12:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP