Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text jag skrev i ett block för exakt tio år sedan. jag känner nog samma idag.


galenskap.


måsar skriker utanför mitt fönster och jag känner mig sådär full av något jag inte kan beskriva
jag saknar något att hålla hårt i och mitt hjärta hoppar
jag vet inte vad det är i mig som slår

jag vill ha honom
han som jag har saknat under ett helt liv
jag vill ha honom
han som precis rörde mig för första gången

jag vill bort men stanna precis här
och slå någon slags rot och finna lugn
jag vill fly dit vindarna känns vackra och smakar salt
jag vill se det jag glömmer

måsar skriker i takt med min själ utanför fönstret
och allt blir ettor och nollor i någon slags parallell värld
jag är full och tom men längtar bort precis här där du glömde dina läppar




Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 615 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2016-04-03 22:24



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
härligt känslorik samt medryckande stark
2016-08-01

  Peter G VIP
Du skriver så vackra rader och man kan verkligen känna den längtan som finns i dina ord, samtidigt tycker jag att det finns en ångest bakom längtan som försöker kika fram.


"jag vill fly dit vindarna känns vackra och smakar salt
jag vill se det jag glömmer"

Dessa rader fastnar jag särskilt för!

2016-04-10

  Silverstripe
Med en skön naturlighet och innerlighet!
2016-04-04

    ej medlem längre
..ja det får mig att tänka.. att dina
ord ger mig något som är en längtan.. flytande.. med en tanke att gå vidare.. men ja, det ligger kvar ändå.. men ja, i all galenskap, så fan härligt det kan va..
2016-04-03

  Respons VIP
Du fångar längtan efter kärlek med dina ord.
2016-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP