Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det som slagit rot mellan mina revben


allt är så vackert omkring
men inuti mig
finns ett svart trassel
jag vet inte var
det kommer ifrån

det gör så ont, när jag försöker
syret nåt inte, andningen får inte plats

& jag har alltid haft det i mitt bröst
det har liksom slagit rot
bland mina revben
jag vet inte varför, vad gör det här?
jag vill skära bort det
så mina lungor får plats
så att jag kan bli fri
så att andningen når

men jag tror inte
att det går




Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 40 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-05-08 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP