Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meningen


Vi befinner oss mitt i meningen.
Det finns ingen väg att ta tillbaka de första stavelserna.
Om det finns ett "och" eller ett "men" mellan oss
så står det fritt att knuffa bort det nu
Det är skönt att veta
att vi skapar fortsättningen.
Skönt att veta att orden flyter på.

Orden finns där även i tystnader.
För människor som befinner sig mitt i meningen
är punkter bara stenar, lätta att sparka undan.

Vi skapar. Vi lever. Vi suddar inte ut.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-05 20:35



Bookmark and Share


  Päronsplitt
Livskraftig tänkvärd är din text om "meningen". Känns så härligt positiv och "punkterna är bara stenar, lätta att sparka undan", det tycker jag om. Du skapar härligt!
2016-05-01

  Solstrale VIP
Du är underbar, hittar fram genom meningen, som utbrister, braaaa!
2016-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol