Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På botten. På ytan.


Känner döden tydligare
när jag vaknar
och vill skriva livet

Fötterna på botten
och näsan över ytan
inser jag att det finns inget val

Alla dagar när jag kämpade för att leva
så var det just det jag gjorde
med ett tummat facit i hand

Det är först när tacksamheten träder in
som rädslan visar sig på riktigt.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-07 06:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol