Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att SE


Mellan dina rader

 

 

i din vackra naturlighet bor magi
du är så stark i ditt hjärtas öppenhet

i dina ord bor pauser av en evighet
ditt väsen talar genom mellanrummen

mellan dina rader

i dina nerver bor en saga om din värme
som din hud berättar för min blick

i dina knyck och blickars raka skirhet
finns storheten av det lilla som säger allt

mellan dina rader

i dina andetag bor takten av ett hjärta
som talar utan ord mer än någon gjort

i dina skratt bor själen av frihetsro
glansen av tårar bär innerlighet och mod

mellan dina underbara rader
                                                ...ser jag Dig




Fri vers (Modernistisk dikt) av [ShadowWalker]
Läst 392 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-10 00:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

[ShadowWalker]
[ShadowWalker]