Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När lejonen ryter

Tunga skor
men stegen är lätta.
Ibland är vinden mjuk
i stormen.
När lejonen ryter
är de inte alltid farliga
Ibland vill de enbart
visa sin styrka




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-14 20:23



Bookmark and Share


  Henning Hson
Tummen upp!
2016-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol