Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lättare att spela än att skrika.


Försöker spela äldre nu, klokare,
suger lite på min glasögonskalm
i ett försök att övertyga
- mig själv.

Sätter upp håret, kliar mig i nacken,
en slinga som faller ner
för att tala sanning
eller avslöja en lögn.

Jag är samma, samma, samma,
men vill ha nått minst tusen mil.

Förmodligen vill jag bara att du ska vilja ha mig,
men det är lättare att spela klok..




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 235 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-04-19 17:41



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
KLOCKREN
2016-04-21

    For Luma
.. eller dum? ;) :P
2016-04-19

  mickech
insiktsfull och mitt i prick.
2016-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol