Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tick

det finns inget nytt
allt är dåtid
för vem någonsin
har lyckats stoppa
en klocka




Fri vers av Dilsewat
Läst 381 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-04-21 13:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
tid är tid.. och klocka är
konstruerad tid.. linjärt..
i en återkommande cirkel..

och visst finns det något nytt..
2016-04-23

  Solstrale VIP
Super genialt!
2016-04-21

    Melona
Genialisk!
2016-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Dilsewat
Dilsewat

Mina favoriter
Star Wars