Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid stark.


Och jag är den starka nu,
som visar vägen
och bygger världen.

Du följer.

En dag ska du hålla mig i handen
när jag skriker på hjälp
och kippar efter ett sista andetag.

Ber om ursäkt redan nu.
Vill vara stark in i evigheten.

För dig.
För dig.
För dig.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 147 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-04-23 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol