Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plattform


Jag äger en stenmur
och en altan
som en manifesterad plattform

Ett golv under mina fötter
som är mitt

Det går att dansa här
men jag gör det sällan
Ofta ser jag ut genom ett fönster

En gräsmatta
vitsippor
och skåp med rader av vackra ting

Jag trodde aldrig att det handlade om att äga.
Bara om att ha.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-28 06:47



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark i ord och känsla
2016-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol