Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hallå där! Ta´t lugnt!

Du skulle visa oss en konst Frans
men det syns inget av den nå´nstans!
Den ser ni så fort
jag får allt klart och gjort!
För jag dukar upp till vår seans!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-01 16:35



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Ojdå, vilken förmåga!
2016-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt