Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har Du hört på 17?

Kal sa, han har slutat att röka
och han har även slutat att kröka
När hände detta?
Du måste ju berätta!
10 kg sen, hans vikt har börjat att spöka...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-02 19:46



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
Frambringar leende, som vanligt
2016-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt