Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen tvekan!

En del älskar sitt arbete så
att de är mer på arbetsplatsen
än där hemma...

Där kan man absolut
tala om
besvarad kärlek!




Fri vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-03 18:30



Bookmark and Share


  Rise Little One
Haha det ligger nåt i det!
2016-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt