Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt dem vänta förgäves!

Är det så att
du tänker ge upp...

Tänk dig noga för...

För det finns folk som
sitter och väntar på att
du skall misslyckas!

Inte skall väl du
unna dem det nöjet!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-06-03 18:36



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Nej! Bra!
2016-06-09

  ULJO
Tänkvärt sagt
2016-06-04

  Rise Little One
Nej nöjet skall vara på min sida!
2016-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt