Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upp puffar!

Härom natten när det var fullmåne
talade jag med månen om min vän
ingen annan var ju vaken. Då talade
han om sin vän Solen som för honom
alltid spelar första fiolen.

Då sa jag, så strålande blickar, skickar
även en vän till mig. Det är ju bara att
hoppas att de inte glömmer av att ge
oss dessa kickar, för hur skulle vi då
av egen kraft orka att ticka på?





Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-09 10:13



Bookmark and Share


  Irene Åberg
Hej.Ja*Sol*Måne
Är Våra*Kära*Vänner
Vad*är vi Utan*dom*
INGEN*TING*kram*
2016-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt