Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fram för friska fläktar!

Gör dig fri!
Slå dig ut på ängen!
Häng med i sommarsvängen!
För det får vi väl alla alibi!
Att bara njuta av naturen
det ingår väl i hälsokuren?
Den är väl inte bara till för djuren?
Utan även för oss som jobbar på så
inne i många långa timmar
i inomhustemperaturen!







Bunden vers (Rim) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-12 09:23



Bookmark and Share


  Irene Åberg
Hej.Utmärkt*
Ja Njut*av*Vår*Underbara*Sköna*
Natur*Så länge den Finns.
Kram.

2016-06-14

  ULJO
Naturen är verkligen en hälsokur
2016-06-12

  ResenärGenomLivet
Jaa...utomhuslivet är underbart just nu...härlig text...
2016-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt